Τί είναι το Action Park?

Το Action Park είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος, υπαίθριος χώρος στην παραλία του Αγίου Κοσμά, στην περιοχή του Ελληνικού, που αποτελεί μια νέα, εναλλακτική πρόταση ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ηλικίας 4 ετών και πάνω. 

> Η είσοδος στο Action Park είναι δωρεάν και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν:

είτε ως απλοί επισκέπτες για να παίξουν με τις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρει ο χώρος, όπως να τρέξουν με τα pedal go kart, να κάνουν αναρρίχηση, τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή όποια άλλη δραστηριότητα,

είτε στα πλαίσια της φύλαξης, λαμβάνοντας μέρος σε πρόγραμμα του camp που εξελίσσεται την ώρα εκείνη,

είτε συμμετέχοντας στο Action Park Summer Camp, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα ποιοτικής απασχόλησης και εκπαίδευσης των παιδιών.

> Το έμπειρο προσωπικό του πάρκου αναλαμβάνει πλήρως τη φροντίδα, αλλά και την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν με την άνεση τους ένα ρόφημα ή ένα κρύο πιάτο δίπλα στη θάλασσα.

> Για του γονείς υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής σε μία ή και περισσότερες δραστηριότητες του Action Park, όπως χορός, yoga, pilates, zumba, μαθήματα μαγειρικής ή και κηπουρικής, με την άνεση να αφήσουν το παιδί τους στη φύλαξη του πάρκου!

> Οι εγκαταστάσεις είναι διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ.

> Το πάρκο διαθέτει χώρο στάθμευσης 150 αυτοκινήτων, που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική είσοδό του.

 

 

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 18:00-23:00


   

Υπηρεσίες Action Park

• Καλοκαιρινό Camp
(>4 ετών)

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του πρωτότυπου καλοκαιρινού camp του Action Park που ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 29 Ιουλίου! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σχετική σελίδα μας Action Park Summer Camp.

• Παιδικά πάρτι
Οργανώστε το πάρτι του παιδιού σας στο Action Park, με κόστος από 10€ για το κάθε παιδί, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες! Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό ατόμων, τις δραστηριότητες και το μενού που θα επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σχετική σελίδα μας Action Park Party.

• Σχολικές Εκδρομές
Το Action Park προσφέρεται για οργανωμένες σχολικές εκδρομές, όπου οι μαθητές θα μπορούν να απασχοληθούν στις δραστηριότητες του πάρκου ή σε κάποιο πρόγραμμα διαμορφωμένο σε συνεργασία με τον δάσκαλο ή τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων.

• Φύλαξη παιδιών (>4 ετών)
Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Action Park αναλαμβάνει υπεύθυνα να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα με αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες, από μία ώρα έως και όλη τη μέρα!

• Κόστος φύλαξης: 5€/ώρα

• Κόστος φύλαξης για μισή μέρα (9πμ - 13μμ):
15€ (δεν περιλαμβάνεται γεύμα)

• Κόστος ολοήμερης φύλαξης (9πμ - 17:30μμ):
25€ (
περιλαμβάνεται γεύμα)

Η φύλαξη ισχύει για παιδιά από 4 ετών και άνω.

• Άθληση γονέων
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, με μαθήματα χορού, pilates, yoga, zumba, κολύμβηση ελεύθερη ή σε ομαδικά προγράμματα, θέλουμε να προσφέρουμε ευχάριστες στιγμές σε κάθε γονέα που επισκέπτεται το πάρκο, είτε για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο του χρόνο, είτε για να βρίσκεται κοντά στο παιδί του.

 

pilates

 
 

   

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του πάρκου: Δημήτρης Σπυρόπουλος, τηλ. 2130 292836, κιν. 6944612165

 
© 2013 ACTION PARK • ACTION CAMP
backtotop