15 Ιουνίου - 29 Ιουλίου 2014

Αυτό το καλοκαίρι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του πρωτότυπου καλοκαιρινού Camp του Action Park που ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου και θα λειτουργήσει για έξι εβδομάδες!

Με βασικούς πυλώνες την καινοτομία και την ποιότητα, η φιλοσοφία του Action Park Summer Camp εκφράζεται μέσα από τέσσερις βασικούς άξονες, πάνω στους οποίους κινούνται οι δραστηριότητες του προγράμματος και είναι:
• Αθλητισμός • Παιδεία • Ψυχαγωγία • Πολιτισμός

 

Ένα άρτια δομημένο, εβδομαδιαίο πρόγραμμα, χωρισμένο σε τρεις ζώνες -παίζω & αθλούμαι, παίζω & ψυχαγωγούμαι, παίζω & δημιουργώ- στοχεύει να προσδώσει παιδαγωγική διάσταση σε κάθε βιωματική και ενεργητική δραστηριότητα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά, τη μαγειρική, καθώς και να έρθουν κοντά στη φύση, να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως συστήνει και το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο. Με τον τρόπο αυτό αλληλεπιδρούν με ομηλίκους, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, αναπτύσσουν επικοινωνιακές ικανότητες, αναζητούν νέες λύσεις και στάσεις ζωής... μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν!

 
 
 
 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Προκειμένου να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της ισορροπημένης, υγιεινής, μεσογειακής διατροφής και πόσο αναγκαία είναι για την ανάπτυξη των παιδιών, σε συνδυασμό βέβαια και με την άσκηση, παρεμβαίνουμε στις διατροφικές συνήθειές τους, με διαιτολογική υποστήριξη και συμβουλευτικό τρόπο, τόσο σε εξατομικευμένο, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Κατόπιν συνεννοήσεως με τη γραμματεία, αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση των παιδιών από και προς το Camp, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό από τους γονείς, κατόπην κράτησης θέσης, με χρέωση 25€/εβδομάδα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, με μαθήματα pilates, yoga, zumba, κολύμβηση ελεύθερη ή σε ομαδικά προγράμματα, στην πισίνα που φιλοξενεί ο χώρος, θέλουμε να προσφέρουμε ευχάριστες στιγμές και σε κάθε γονέα, που επισκέπτεται το πάρκο, είτε για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο του χρόνο, είτε για να βρίσκεται κοντά στο παιδί του. Διαθέσιμα, βεβαίως, θα υπάρχουν διάφορα ροφήματα και σνακς, καθώς και ένα γεύμα που θα σερβίρεται σε συγκεκριμένη ώρα.

   
   
 
    Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Camp  
       
   

karate1

 
   
 
   

karate2

 
       
   

Διοργανωτής Summer Karate Camp

Τριαντάφυλλος Βασίλης

Εκπαιδευτής Καράτε της παγκόσμιας ομοσπονδίας (W.K.F) και μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας (Ε.Λ.Ο.Κ). Κάτοχος μαύρης ζώνης 3ο dan. Η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε το 1986 με το σύστημα (tae kwon do) και από το 1994 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την τεχνοτροπία του καράτε και συγκεκριμένα με το σύστημα Shito ryu - shito kai karate do. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της εθνικής ομάδας shito kai με πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 1999 άρχισε να εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή καράτε σε άτομα κάθε ηλικίας, ώσπου το 2004 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με παιδιά 2,5 έως 16 ετών. Από το 2004 μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με θέμα το παιδί, σεμινάρια πρώτων βοηθειών κ.α. Το έτος 2012 επακολούθησε σπουδές πάνω στην ειδική αγωγή και ολοκλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στο 10ο ειδικό σχολείο Μαρασλείου. Σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικά σχολεία ως εκπαιδευτής καράτε καθώς και σε δυο συλλόγους διδάσκοντας Shito ryu καράτε και αυτοάμυνα.

 
   
 
   

basket

 
   
 
   

 
       
   

Διοργανώτρια
Summer Beach Volley Camp

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΕΛΛΟΥ

Η πορεία της στην άμμο ξεκινάει το 2008 και το 2009 κατακτά την 8η θέση σε παγκόσμιο ερασιτεχνικό τουρνουά στη Μallorca της Ισπανίας με συμπαίκτρια την Ισμήνη Γαλιγάλη. Το 2010 παίρνει την 3η θέση στο Challenger South Cup BV Tour στην Κουρούτα με συμπαίκτρια την Νατάσα Χρυσοσπάθη. Το 2011 κατακτά την 10η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών με τη Γιώτα Βλασερού, καθώς και την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στην Κυπαρισσία με την ίδια συμπαίκτρια. Σε ερασιτεχνικά τουρνουά μετρά πολλές πρώτες θέσεις και μετάλλια, με μία από τις κορυφαίες στιγμές την 2η θέση στο Beach Volley League του 2013 στη Γλυφάδα με συμπαίκτη τον Παντελή Μαρτίνο, κόντρα στην πρωταθλήτρια Βασιλική Καραντάσιου και τον συμπαίκτη - σύζυγό της Νίκο Ρουμελιώτη.
Έχει εργαστεί για 3 χρόνια ως προπονήτρια σε παιδικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων στην ακαδημία beach volley της πρωταθλήτριας Έφη Σφυρή στο Vari Sports Club.
Τα τελευταία χρόνια προπονείται με τον πρωταθλητή Ελλάδας στο beach volley Παύλο Μπελιγράτη και συνεργάζεται μαζί του σε θέματα υποδομών της beach volley academy by beligratis.

 
   
 
    ENGLISH SUMMER ACTIVITIES  
       
   

Children can visit Action Park:
• as simple day visitors, to play, cycle, climb, bungee jump at trampolines
• as participants of Action Summer Camp, a summer program which you can see below.

Parents can participate at our athletic programs
9.00-11.00: Yoga- Pilates or swimming
18.00-20.00: Yoga Pilates, Jumba
Reservations must be made

At our athletic summer camp Action Park we have planned a section in which all of our activities on Fridays will be held in English by native English speaking teacher. We seek to provide a fun and educational alternative to every child that wants to improve their English Language during summer time. We have named our program “play and learn” and our target is for children while interacting, tasting, judging and playing to listen and respond in English. Children are in a constant state of discovery, so they might not be well acquainted with foreign languages but they will certainly love learning something new every day while being outdoors. Most importantly our aim is to provide services of high quality standards by adhering all safety procedures at all times and creating a safe and fun venue for your children.

Contact: tel. +30 6944 612165 & +30 2130 292836 • e-mail: info@action-park.gr

 
       
   
 
    Μενού Καλοκαιρινού Camp  
       
     
       
     
       
     
   
 
    Τιμοκατάλογος Καλοκαιρινού Camp  
   

Απλό Πρόγραμμα 09.00 - 13.30
(δεν περιλαμβάνεται γεύμα)

1 ημέρα: 15€
5 ημέρες = 1 εβδομάδα: 59€

Διευρυμένο Πρόγραμμα 09.00 - 17.30
(περιλαμβάνεται και γεύμα)

1 ημέρα: 25€
5 ημέρες = 1 εβδομάδα: 125€
2η εβδομάδα: 230€
3η εβδομάδα: 330€
4η εβδομάδα: 400€

Μεταφορικά
(με μεταφορικό μέσο του Action Park, κατόπιν συνεννόησης)

1 εβδομάδα: 25€

     
     
   

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 2130 292836, κιν. 6944612165.

 
© 2013 ACTION PARK • ACTION CAMP
backtotop